Ο Συμεών Κωνσταντόπουλος είναι πτυχιούχος Τ. Γεωπόνος – Ε.Δ.Ε (Εργολάβος Δημοσίων Έργων), εγγεγραμμένος στο μητρώο εργοληπτικών επιχειρήσεων του ΥΠΟΜΕΔΙ με πτυχίο 1ης τάξης ( αριθμός Μ.Ε.Ε.Π 17784 Γ Μ.Ε.Κ ) και κάτοχος πιστοποιητικού γνώσεων ορθολογικής χρήσης γεωργικών φυτοφαρμάκων στα θέματα του παραρτήματος Β. του ν. 4036/2012 (Α΄8) του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Ίδρυσε την ατομική επιχείρηση με την επωνυμία MAGNOLIA το 1997, με κύριο σκοπό και αντικείμενο την κατασκευή,  τον σχεδιασμό και τη διαχείριση χώρων πρασίνου, δημόσιων και ιδιωτικών με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο και οδηγό τους επιστημονικούς και αισθητικούς παράγοντες που διέπουν το αντικείμενο των γεωτεχνικών εφαρμογών σε γνωσιακό και πρακτικό επίπεδο.

Στη διάρκεια των χρόνων ενασχόλησής του με τα έργα πρασίνου και την αρχιτεκτονική των τοπίων, έχει συμμετάσχει σε μεγάλες διεθνείς εκθέσεις και συνέδρια και φροντίζει  ανελλιπώς να παρακολουθεί τις εξέλιξη  των σύγχρονων μεθόδων και εφαρμογών σε όλους τους άξονες ( φυτά, χλοοτάπητα, αυτόματη άρδευση, φυτεμένα δώματα, εφαρμογές αθλητικών εγκαταστάσεων, οικολογικές-βιολογικές εφαρμογές κλπ).

Η επιχείρηση μας συνεργάζεται σε σταθερή βάση με πολιτικό μηχανικό και αρχιτέκτονα ώστε να προτείνει ολοκληρωμένες λύσης στη μελέτη και τη σχεδίαση των χώρων πρασίνου και  είναι στελεχωμένη με έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό για την εκτέλεση των έργων, ώστε να παραδίδει έργα υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η πολύπλευρη και σταθερή ικανοποίηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν και η διάθεσή τους να μιλάνε για το έργο μας, αποτελούν για εμάς τη μέγιστη ανταμοιβή που και την καταξίωση της φιλοσοφίας μας.

Η επιχείρηση έχει πιστοποιηθεί για τα έργα πρασίνου κατά:

  • ISO 9001
  • ISO 1801
  • SO 14001